logo highway
Bel ons: 010-437 80 78

RIJLESSEN

Het behalen van uw rijbewijs is een grote levensgebeurtenis. Er gaan opeens heel veel wegen open naar meer vrijheid. De verdere voordelen heeft u natuurlijk al lang opgesomd. Wij helpen u deze gebeurtenis tot werkelijkheid te maken.

Niveaubepaling
U kunt een proefles van 90 minuten bij ons kopen voor € 65 euro voor de schakelauto, zo kan de instruteur kijken hoe ver je bent met autorijden en hij kan advies geven welke pakket je kan kopen. Zo weet u zeker dat u in de juiste versnelling van het traject bent ingestapt.

Les inhoudelijk
De rijlessen worden van makkelijk naar moeilijk behandeld. Alle voortgang wordt daarbij bijgehouden op uw persoonlijke instructiekaart. Zo kunt u precies zien welke vaardigheden u al beheerst en wat er nog op de planning staat.

Een rijles duurt normaal 40 minuten (automaat) of 45 minuten (schakel). Maar we lessen altijd in blokken van 80 minuten (automaat) of 90 minuten (schakel). Zo heeft u per les meer tijd om de stof tot u toe te laten dringen en wordt er op een snellere en efficiëntere manier gebouwd aan het zelfstandig, veilig en milieubewust beheersen van de auto. 

Rijles van 45 min. in schakelauto    €  32,50

Rijles van 40 min. in automaat         €  39,50

Tussentijdsetoets ( TTT )                   € 225,-

Rijexamen                                             € 315,-

Faalangst examen                              € 365,-

BNOR examen                                         € 335,-

Proefles 90 min. in schakelauto          €  65,-

Spoedbehandeling                                  €  35,-

 

Alle examens en toetsen zijn inclusief:

    -  Examengeld CBR

    -  Huur van de lesauto tijdens de rijexamen

    -  Administratie kosten

    -  Bemiddelingskosten

Let op!  de gezondheidsverklaring (EV) moet u zelf aanvragen en betalen. Wij raden u aan bij het machtigen van de rijschool gelijk uw gezondheidsverklaring te betalen. Het kan tot vier weken duren totdat de gegevens zijn verwerkt bij het CBR. (U betaald eenmalig de gezondheidsverklaring (EV), tenzij het verlopen is).

 

 

Maak een afspraak