logo highway
Bel ons: 010-437 80 78

RIJLESSEN

Het behalen van uw rijbewijs is een grote levensgebeurtenis. Er gaan opeens heel veel wegen open naar meer vrijheid. De verdere voordelen heeft u natuurlijk al lang opgesomd. Wij helpen u deze gebeurtenis tot werkelijkheid te maken.

Niveaubepaling
In eerste instantie wordt uw niveau bepaald door onze ervaren instructeurs. Zo kan de lesstof hier feilloos op aangesloten worden. Zo weet u zeker dat u in de juiste versnelling van het traject bent ingestapt.

Les inhoudelijk
De rijlessen worden op chronologische volgorde van makkelijk naar moeilijk behandeld. Alle voortgang wordt daarbij bijgehouden op uw persoonlijke instructiekaart. Zo kunt u precies zien welke vaardigheden u al beheerst en wat er nog op de planning staat.

Een rijles duurt normaliter 50 minuten. Echter raden wij u aan om blokken van 100 minuten te lessen. Zo heeft u per les meer tijd om de stof tot u toe te laten dringen en wordt er op een snellere en efficiëntere manier gebouwd aan het zelfstandig, veilig en milieubewust beheersen van de auto. 

Rijles van 50 min.                               € 28.-

Rijles van 50 min. in automaat        € 30,-

Rijexamen                                            € 250,-

Tussentijdsetoets ( TTT )                  € 150,-

BNOR examen                                     € 275,-

 

Alle examens en toetsen zijn inclusief:

    -  Examengeld CBR

    -  Huur van de auto tijdens de rijexamen

    -  Administratie kosten

    -  Bemiddelingskosten

Let op!  de gezondheidsverklaring (EV) moet u zelf aanvragen en betalen. Wij raden u aan bij het machtigen van de rijschool gelijk uw gezondheidsverklaring te betalen. Het kan tot vier weken duren totdat de gegevens zijn verwerkt bij het CBR. (U betaald eenmalig de gezondheidsverklaring (EV), tenzij het verlopen is).

 

 

Maak een afspraak

Nu ook in Dordrecht!
We lessen nu ook in Dordrecht en omgeving. Alle pakketten zijn ook in Dordrecht geldig.