logo highway
Bel ons: 010-437 80 78

ALGEMENE- EN PAKKETVOORWAARDEN

 1. Het pakketbedrag kan in termijnen worden betaald. De 1e termijn moet minimaal €455,- zijn, daarna betaald u telkens bij elke blokles  €60,-                  Of u kunt het bedrag ook in 1,  2,  3 of 4 termijnen betalen.   (uitgezonderd pakket 1, deze moet altijd in 1 keer betaald worden). Of u kunt met de rijschool een andere betalings mogelijkheid bespreken.
 2. Het pakket is 1,5 jaar geldig, dat wilt zeggen dat u binnen deze periode alle lessen en examens gevolgd moet hebben. Na 1,5 jaar krijgt u dus geen lessen, examens of geld terug van het gekochte pakket.
 3. Bij annulering van een pakket of een praktijk examen worden alle lessen, examens en boeken volgens de normale (losse) prijzen verrekend, tevens moet u ten alle tijden €35,- administratiekosten en €35,- bemiddelingskosten betalen. De rest van het bedrag krijgt u na verrekening terug, mits u staat ingeschreven bij de kantoor van Autorijschool Highway   Let op: we kunnen geen zaken in behandeling nemen of bemiddelen als u niet staat ingeschreven bij het kantoor van autorijschool Highway.
 4. Als u geen theorie lessen wilt volgen dan gaat er niets van de pakket af.
 5. Indien u geen theorie boek en geen internetkaart wilt hebben, dan gaat er €40,- van de pakketprijs af. 
 6. Indien u geen theorie examen wilt doen, dan gaat er €45,- van de pakketprijs af.
 7. Praktijkexamendatum binnen 4 tot 10 weken.
 8. Bij een herexamen dient u minimaal 5 rijlessen te kopen.
 9. U ontvangt een praktijkexamen datum pas vanaf het moment dat de examen betaling bij Autorijschool Highway binnen is.
 10. Alle rijlessen moeten ruim voor het praktijkexamen betaald worden, anders heeft de instructeur het recht om de lesauto niet mee te geven tijdens het praktijkexamen.
 11. Indien niet tenminste 18 uur van te voren  bericht van verhindering wordt gegeven, zal voor een afgesproken lesuur een vergoeding verschuldigd zijn van €30,- voor de schakel auto of €40,- voor de automaat auto
 12. U kunt contant betalen of storten op ING-bank IBAN: NL12 INGB 000 67 27 627 t.n.v. Autorijschool Highway.
 13. Bij het aanvragen van het eerste rijexamen dient u de gezondheidsverklaring (EV) zelf in te vullen en te betalen. Mocht de  gezondheidsverklaring (EV) verlopen zijn, dan dient u het opnieuw aan te vragen en te betalen. Dit geldt ook bij de aankoop van een pakket.
 
Maak een afspraak

Nu ook in Dordrecht!
We lessen nu ook in Dordrecht en omgeving. Alle pakketten zijn ook in Dordrecht geldig.